Back

Impact meten en verbeteren: B Corp voor beginners

Duik in de wereld van positieve impact tijdens 'Impact meten en verbeteren: B Corp voor beginners', een evenement speciaal ontworpen voor bedrijven die hun impact op mens en milieu willen meten en verminderen, maar soms door de bomen het bos niet meer zien.

Duik in de wereld van positieve impact tijdens ‘Impact meten en verbeteren: B Corp voor beginners‘, een evenement speciaal ontworpen voor bedrijven die hun impact op mens en milieu willen meten en verminderen, maar soms door de bomen het bos niet meer zien.

Het B Impact Assessment (BIA) is een gratis tool die alle aspecten van een organisatie beoordeelt op ecologische en maatschappelijke impact. De BIA vormt de ideale eerste stap voor organisaties die willen bijdragen aan een mooiere wereld om hen heen. Tijdens deze sessie zal B Lab Benelux je begeleiden in het gebruik van de tool, handige tips delen, en laten zien welke snelle successen elke organisatie kan behalen om direct hun positieve impact te vergroten.

Iedereen is welkom – dit is een instapniveau als het gaat om het meten en verbeteren van je bedrijfsimpact!

Wat kun je verwachten?

  • Ontdek wat grote en ingewikkelde termen zoals “duurzaamheid” betekenen in de specifieke context van jouw organisatie.
  • Maak kennis met het B Impact Assessment als meet- en managementtool.
  • Leer over de eenvoudige stappen die je morgen al kunt implementeren om je bedrijf in te zetten als kracht voor het goede.

Maak kennis met de spreker:

 

Registreer hier.

Back to all Events